13.12.17
0

"Només hi ha un déu que és Al·là. El màrtir és el seu estimat.", cridaven els manifestants.

La Lliga Internacional Contra el Racisme i l'Antisemitisme (LICRA) denuncia els fets esdevinguts el passat dia 11 de desembre a la manifestació programada a partir de les 19h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona amb el contingut anunciat "Jerusalem capital de Palestina, aturem l'ocupació de Palestina", convocada per Coalició Prou Complicitat amb Israel, plataforma BDS (Boicot, Desinversions i Sancions contra Israel) i Comunitat Palestina Catalunya.

Durant la manifestació, un nombre significatiu de manifestants van incitar a l'odi cridant consignes en àrab que inclouen: "fora jueus"; "amb ànima i amb sang sacrificarem la nostra vida per al-Aqsa" "Al·là és el més gran", "el màrtir és l'estimat (o el preferit) d'Al·là", i “khaybar khaybar ya yahud”, crit bèlic de victòria arran de l'atac de Mahoma i els seus fidels a la tribu jueva de Khaybar (628) i d'atacs posteriors contra altres tribus jueves.

Tenim documents gràfics de la manifestació i videos on es poden sentir les consignes, gravats per un dels nostres membres, qui es va dirigir als Mossos d'Esquadra que vigilaven, durant aquell torn, l'accés principal al Palau de la Generalitat. Els hi va notificar el caràcter judeòfob del cant que els manifestants entonaven, però van contestar que "no podem actuar perquè no sabem àrab".

La història recent de les amenaces terroristes i dels atacs objectius en què aquelles s'han traduït, amb episodis a Suècia, Amsterdam, Nova York i Jerusalem només entre els dies 8 i 11 de desembre de 2017, dia dels fets que ara denunciem, demostra que Israel i la comunitat jueva funcionen com a escut mediàtic per a qui incita a l'odi de forma selectiva però actua de forma indiscriminada contra el conjunt dels ciutadans.

Aquesta estratègia de la "metonímia jueva" permet seguir fabricant, de forma efectiva, un consens exculpatori del terrorista, representat com a màrtir en el si de l'Islam ideològic o com a víctima d'una política d'integració suposadament deficitària. El biaix és evident per a nosaltres, i dóna accés a afeblir estructuralment els sistemes democràtics occidentals fent víctimes indiscriminades entre els seus ciutadans, els quals les doctrines de radicalització identifiquen com a infidels.

En conseqüència, el cultiu de l'antisemitisme i del sentiment antioccidental, i molt concretament antisionista, no ha de distorsionar el fet de que tota la ciutadania, i no només la ciutadania jueva, es converteix en objectiu d'extermini.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Fòrum