18.10.17
0
LICRA és una organització no governamental i no partidista amb membres de diversa orientació política que tenim com a denominador comú el rebuig actiu del racisme. La pluralitat de LICRA Catalunya ens autoritza a denunciar qualsevol anomalia democràtica des d'una ètica informada i desacomplexada de defensa de les víctimes.

LICRA denuncia el moviment de Boicot, Desinversions i Sancions contra Israel com a estructura de blanqueig de la forma de racisme més estesa, l'antisemitisme, dirigida estratègicament contra l'únic estat jueu del món i, de forma ampliada, contra la minoria jueva en el món.

El boicot econòmic no és una forma pacífica de resistència; és una incitació directa a la discriminació, instigadora de judici i menyspreu vers l'altre, sovint amb discriminació de base racial, i comporta la denegació del dret a existir com a poble. Donar-hi suport és contribuir a l'exclusió de l'altre i constitueix, per tant, una política xenòfoba encoberta.

LICRA insta les Nacions Unides, les organitzacions no governamentals, periodistes i la societat civil interessada a informar-se i informar amb responsabilitat, des de fonts fidedignes, amb coneixement dels fets i dels interessos polítics i econòmics que propicien la pervivència de l'antisemitisme en les societats modernes. Oposem-nos fermament a les conseqüències penoses del racisme per a la democràcia, els drets humans i el progrés solidari que desitgem.

Barcelona, 18 d'octubre 2017


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Fòrum