26.11.17
0
 El Centre Wiesenthal al costat de les víctimes. A la foto, manifestants contra l'atemptat amb explosius a l'Associació Mutual Israeliana Argentina, 1994, que va causar 85 morts.

El Centre Wiesenthal al costat de les víctimes. A la foto, manifestants contra l'atemptat amb explosius a l'Associació Mutual Israeliana Argentina, 1994, que va causar 85 morts.



El Centre Wiesenthal, centre de documentació de les víctimes de l'Holocaust i observatori de la persistència de l'antisemitisme, protesta davant del govern de l'Estat espanyol per les declaracions d'un alt càrrec, l'ex fiscal Ramiro Grau, qui va insinuar que la mort de José Manuel Maza hauria estat intencional i resultant d'un complot de l'estat jueu i la "colònia jueva d'Argentina". 

El Comitè de la LICRA fa costat a la denúncia d'aquestes injúries profundament arrelades en un imaginari antisemita que segueix permetent reproduir els tòpics del poble jueu com a homicida de Jesus, avar i conspirador. Aquestes identificacions calumnioses solen anar acompanyades d'altres formes estereotípiques i xenòfòbes com aquelles que identifiquen els musulmans amb els usos militaristes del Corà i el terrorisme, els immigrants subsaharians amb el comerç il·legal, els russos amb l'espionatge, els gitans amb la mendicància voluntària, els catalans amb l'avarícia, els espanyols amb l'analfabetisme, o els blancs amb la dominació colonial. 

La LICRA rebutja sense embuts i amb vehemència totes aquestes formes de discriminació, i és fora de qualsevol partidisme que denunciem declaracions com aquelles que reproduim en epígraf.


Barcelona, 26 de novembre de 2017



Referències



http://www.alertadigital.com/2017/11/20/el-ex-fiscal-ramitro-grau-no-descarta-que-jose-manuel-maza-fuese-asesinado-y-apunta-a-israel-y-la-colonia-judia-de-argentina/ 

http://www.alertadigital.com/2017/10/19/el-ex-fiscal-ramiro-grau-paso-de-los-catalanes-como-de-la-mierda-por-mi-se-pueden-ir-a-tomar-por-el-culo-pero-fuera-de-espana/


https://www.sierranortedigital.com/90593806/Reflexiones-sobre-los-atentados-de-Cataluna.-Por-Ramiro-Grau-Morancho.html

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Fòrum